Friday, 19 August 2011

Bloglist WanaEiskay Dah Keluar!


Alhamdulillah. Dah pun siap BLOGLIST WANA EISKAY. Semalam ingat nak buat segmen untuk pilih belog mana Wana nak letak dalam beloglist Wana. Yela sebab Wana tak pernah ada beloglist, then first time nak buat kan. Tapi disebabkan tenet yang teramat laju semalam, Wana pun decided untuk cancelkan segmen tu. 'LAJU' tau, bukan LAJU. ;P

And now Wana pilih random je 5 Blog terbaik bagi Wana untuk dimasukkan dalam beloglist Wana. Kenapa semua belog lelaki? Oh itu secara kebetulan. 5 belog yang Wana pilih ni seriously adalah belog yang Wana wajib terjah setiap hari. Asal nampak je nama depa updated kat dashboard tuh, laju je jari Wana click belog depa sebab nak tau story. So, atas kriteria tu Wana pilih depa-depa.


Ini belog yang Wana pilih :


(Updated : http://lulu-pages.blogspot.com/ telah ditambah ke dalam ohsem beloglist Wana)


Yang pasti, beloglist ni akan sentiasa di alter, di edit setiap masa. Maybe seminggu sekali, maybe sebulan sekali or maybe 2 hari sekali ke. Dan jugak maybe bilangan nya kekal , maybe up jadi 20 ke 35 ke. Depends pada sesedap-rasa Wana. Hi-hi.

Oh jom terjah belog depa kat sidebar belah kanan ni. ;)

Selamat menterjah!


1 comments:

My Name is Mar said...

Thanx! Wa letak wana dalam bloglist Komposer Lagu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...