Monday, 11 September 2017

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )



Assalamualaikum :)

Jom join giveaway INI by Mrs Pip.
Jangan lupa click link di atas ya untuk details.

Good luck <3

Sunday, 10 September 2017

Segmen Paling Mudah Menang Hadiah Misteri!

Assalamualaikum bloggers :)

Selamat hari Ahad korang!


Kali ni Wana nak join segmen daripada belog Rin Hijabist. 
For details macamana nak join dan hadiah yang menanti, sila CLICK SINI

Jom korang join! :D

Thursday, 7 September 2017

True Love aka Cinta Sejati

Assalamualaikum :)


"Cinta itu membebaskan
Jika ia kembali, itulah cinta sejati"


My favourite quote from Naelofar Hijab Campaign yang diberi nama #NHtruelove. Korang dah tengok? Kalu belum sila tengok video kat bawah.



Tapi Wana bukan nak story pasal Naelofar Hijab, In fact bukanlah peminat Neelofa. Wana Cuma tertarik dengan video clip, quote serta lagu yang digunakan sepanjang pembikinan video ini. Serius Wana macam—wowww best giler video ni. Lagu tema dia, quote dia, kata-kata dia, serious melekat ke hati.

Ini lagu tema kempen tu which is from Dhany Katahati bertajuk True Love. 



Cinta itu tak bererti memiliki
Cinta itu tak semesti bersatu dan menyatu
Kadangkala kita perlu lepaskan orang yang kita cinta
Untuk dia cari kebahagiaan dia sendiri
Dan kalau kebahagian yang dicari itu adalah kita
Yakinlah yang dia akan kembali lagi
In Shaa Allah



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...