Sunday, 29 October 2017

Wana Takde Mood K Bye

Holla peeps.

Sekali air bah, sekali pantai berubah. Air laut pun time pasang surut dia, inikan pulak manusia. Khennn?

Aku tak tau kenapa lately (semenjak dua menjak) aku rasa cam malas gile babeng nak berbelog. Rasa cam takde mood nak berbelog. Rasa cam.. Arghhh..

Takyah suruh aku menulis, nak buka belog pun aku malas. Padahal bermacam benda & cerita dalam kepala aku ni. Tunggu masa je nak diluahkan. Tapi tula apakan daya, manusia hanya merancang, Tuhan jua menentukan..

Erm Erm. Takpela, aku slow down dulu buat masa sekarang. Aku mintak maaf pada sesape yang invite aku join contest, msg aku join segment, giveway, etc, aku bukan tak nak join tapi aku tengah dalam fasa takde mood. Nanti aku datang mood, aku surely akan join (tu pun kalau contest masih berjalan. bhahaha). And aku mintak maaf jugak pada sesape yang hye hye aku kat chat box, dont worry tinggal je link korang kat situ, nanti aku dah okay aku melawat satu persatu umah korang ye.

Oh ya, kalay nak bagi kata-kata semangat kat aku, sila lah berbuat demikian di chat box, comment box @ email. Aku baca satu persatu doa dan kata-kata korang. K

Adios.

Quote Of The Day - Part 13



Dont misunderstood and judge me wrongly just because im quite.
Dont talk shit about me just because i didnt say any words.
Sometimes i just want to covered up your mistake and flaws.
I choose to not to talk much because im afraid all your sin will revealed.

Be happy when im silent.

Monday, 16 October 2017

Quote Of The Day - Part 12




Some people treat others so so bad like hell,
then pretend like they are the one who hurt so bad.

some people pretend like you're bad person, 
so that they dont feel guilty about the things they did to you. 


And the worse things are..

some people who treat you like shit,
then get offended when you do the same to them.

What the heck.

Please know your worth.
There's a time u can be nice, but there's a time to say enough is enough.
Know the difference!


Oh by the way, i really dont care :) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...