Sunday, 29 October 2017

Pencarian Oh-Sem Bloglist Wana Eiskay: Nov'17-Dec'17

Bismillah Ar-Rahman Ar-Rahim
Assalamualaikum WBT :)




Seperti yang telah dijanjikan, Wana ada pengumuman nak dibuat sebaik sahaja followers mencecah 300. So taa-daa!


PENCARIAN OH-SEM BLOGLIST WANA EISKAY


Dah kenapa kau tetibe nak buat segmen bagai ni Wana?
Erm erm. Actually ini first time Wana buat segmen. So do support me ya guys! :) 
Idea ni lahir selepas tengok bloglist Wana dah bersawang sebab lama tak hapdet. Haha. Kalau tak silap bloglist yang ada skrg diupdate pada beberapa tahun lepas. (teruknya Wana!- yes mmg teruk pun. Sobs). Wana pun nak mencari followers yang betul-betul aktif jenjalan di belog Wana dan jugak nak menambahkan kenalan baru. 


So here we goes babeh..


Syarat-Syarat :
  1. Follow Belog : Wana Eiskay
  2. Buat satu entry di belog memasing dengan tajuk "Pencarian Oh-Sem Bloglist Wana Eiskay: Nov'17-Dec'17"
  3. Letak banner segmen dan linkkan ke belog ini.
  4. Komen link penyertaan anda di bawah ini.

Seramai 5 orang peserta bertuah akan Wana pilih untuk mengisi kekosongan ruang hati eh ruang di Oh-Sem Bloglist. So 5 blog tersebut akan ditempek di belog Wana selama dua bulan (Nov & Dec). Pemenang akan dipilih secara random. 

Tarikh segmen berlangsung: 13hb Oktober 2017 - 28hb Oktober 2017 (2 minggu). Tapi segmen ni akan dibatalkan sekiranya penyertaan tak sampai 10 orang (sobs sobs).😢😢😢

Good luck guys! <3


xoxo
Wana Eiskay


Monday, 16 October 2017

Quote Of The Day - Part 12




Some people treat others so so bad like hell,
then pretend like they are the one who hurt so bad.

some people pretend like you're bad person, 
so that they dont feel guilty about the things they did to you. 


And the worse things are..

some people who treat you like shit,
then get offended when you do the same to them.

What the heck.

Please know your worth.
There's a time u can be nice, but there's a time to say enough is enough.
Know the difference!


Oh by the way, i really dont care :) 

Wordless Monday


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...