Tuesday, 13 March 2012

Weehoo! Dah ada Fibox!


Salam all, dah agak lama Wana tak jenguk belog.. Tengok-tengok ShoutMix dah ditamatkan perkhidmatan free dia.. Huu.. Sedey bangat! 
Atas suggestion kengkawan, Wana dah ada Fibox! yeay! Macam kat bawah ni..



Apa lagi, JOM CHAT! =)



Wordless Tuesday




Sunday, 29 January 2012

What Happen To Shoutmix?

Its been a long time i did not login my blog. What the hell is happen to my shoutmix? Omg!

Can anyone please tell me what exactly happen?

Wordless Sunday




Thursday, 12 January 2012

When Tornado Meets Volcano





Is it THIS will happen when Tornado meets the Volcano?
You Think?
OMG!


Wednesday, 4 January 2012

Final Exam




Final exam. Suatu fenomena yang memang meremangkan bulu roma dan bulu kaki setiap yang memegang title 'pelajar'. Tak terkecuali aku. Sebab aku masih seorang student.

Kalau tanya aku. Sumpah! Aku tak suka final exam. Malah mendengar perkataan 'Final Exam' tuh umpama menanti jatuhnya bom atom atas kepala aku. Meletup dowww!

Sebagai mahasiswa, suka ke benci ke menyampah ke meluat ke, wateva it is, still kena hadapi semua tu. Final exam tu dah jadi macam asam garam dunia pelajar. Bak kata Chef Wan, kalau tak ada garam, tak jadi la lauknya tipahhh oiiiii !

Makanya, nak atau tak nak, terpaksa jugak aku harungi 3 minggu final exam ni. Arghhh! Stress bercampur baur dengan tensen.

Happy Final Exam to All Bloggers! ;)

Wordless Wednesday


So True!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...