Sunday, 14 August 2011

Ben Ashaari Tanya Belog Saya Best Tak





44 comments:

  1. terjah blog best ni...
    saya join jgk

    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  2. baru menyinggah di blog ni..aha

    ReplyDelete
  3. hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

    jom tgk blog linda best tak???

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  5. salam mama dtg dr segmen ben...

    jom dtg blog mama ye...

    http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  6. look english style:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  7. blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


    p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

    ReplyDelete
  8. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  9. blogwalking here ;p

    http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  10. hi Wana! saya singgah dari segmen yang sama! :D

    http://salwaismail.blogspot.com

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum

    singgah dari segmen abg ben
    blog yg best jgk ni

    singgah blog saya juga ya

    http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

    ReplyDelete
  12. join dan follow awak pinky ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  13. first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

    ReplyDelete
  14. omg posing maut header tu .. haha
    dr segmen BA ;)

    ReplyDelete
  15. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari blog abang ben ye :) keep up blogging :)

    ReplyDelete
  17. cx dtg sini~ pewitt~~~ wana eiskay? adik badik annas eiskay ke? hehe Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

    ReplyDelete
  18. jalan jalan belog wani. best la ni belog wani. hihik comel je. ;)

    http://ilagula.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  19. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini..best la blog ni ^_^

    jom tengok blog anis best ke x? hehehe

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  21. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

    ReplyDelete
  22. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  23. mieya datang singgah sini

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  24. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  25. xsempat nk join..tp singgah sini n follow..jom jenjalan blog sy
    http://dismybelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. OST SINNGAH SAHUR
    c/o singgah-singgah...
    singgah sahur...

    kalo nak blog ni jadi lagi best..
    letak blog saya dalam bloglist awak

    ben ashaari tanya blog saya best tak

    ReplyDelete
  27. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  28. singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  29. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

    ReplyDelete
  31. hepi blogging ok
    memg best
    kite suda sahabt :D
    hehe

    ReplyDelete
  32. singgah lpas buke kat blog ni~~~wana eiskay, i foLLow!!! :) slm knal

    ReplyDelete
  33. salam wana...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  34. Hyeee...

    Salam perkenalan, ^^

    datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

    kalo nak dudel free, singgah la ^__^

    ReplyDelete
  35. dtg menerjah sbb blog nie best....
    hehehe...

    follow skali.....

    http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

    ReplyDelete
  36. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  37. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  38. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  39. usha2 blog awak...sgt kemas n cantik :)...
    ni blog sy :)
    http://lalajom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...