Thursday, 25 August 2011

Entry Khas : Kepada Blogger-Blogger Yang Baik Hati :D

Assalamualaikum. Hari tu Mr.Ben ada buat segmen yang dinamakan SEGMEN BELOG PILIHAN HATI. Segmen ni memerlukan kawan-kawan pilih 10 belog terbaik untuk dimasukkan dalam belog pilihan hati mereka. Kiranya TOP TEN Belog pilihan hati dorang la. Hihi. Alhamdulillah, Wana antara 10 yang terpilih tu. Suprised and touching jugak la kan, sebab Wana pun baru setahun jagung dalam bidang belog-membelog ni, tapi ada gak yang nampak belog Wana yang kerdil kerdil ni. Siap pilih Wana lagi untuk masuk top ten.

Ok dah dah! Membebel lak Wana!

So, jom tengok belog-belog baik hati yang pilih belog Wana sebagai belog pilihan dorang :



BELOG PERTAMA




Wana says : Thanks sayang! Wana pun suka header Wana.
Tuan punya belog Farah, pilih Wana sebagai belog pilihan PERTAMA :)



BELOG KEDUA



Wana says : Yes! Background kita sama babe!
Dan kami memang cool! :D
Tuan punya belog, Jaja pun pilih Wana sebagai belog pilihan PERTAMA ;)



BELOG KETIGA



Wana says : Thanks pilih gua wahai AIZAT! Haha. Marah betul die kalau Wana panggil die Aizat!
Tuan punya belog, Aizat pilih Wana sebagai belog pilihan ke-DUA ;D



BELOG KEEMPAT



Wana says : Thanks si comel atas teguran dan pujian ;)
Tuan punya belog, Shuhaida pilih Wana sebagai belog pilihan ke-DUA ;D



BELOG KELIMA



Wana says : Thanks awak! Wana cuba story benda-benda yang best lagi okay :D
Tuan punya belog, Ikmal pilih Wana sebagai belog pilihan ke-DUA ;D



BELOG KEENAM



Wana says : Cik Kiah punya tak serabut la sayang ;)
Tuan punya belog, Cik Kiah pilih Wana sebagai belog pilihan ke-TIGA ;)



BELOG KETUJUH



Wana says : Header tuh retro ke? Hihi. 
Tuan punya belog, Nabiha pilih Wana sebagai belog pilihan ke-LAPAN ;D



Tak ada apa yang Wana mampu lakukan selain daripada buat satu entry khas untuk review belog-belog dorang, sebagai tanda TERIMA KASIH yang tak terhingga Wana kat dorang.

Korang semua, apa tunggu lagi, jom terjah belog-belog baik hati ni. ;D

Jumpa di sanaaaaa, di sanaaaa disanaaaaaaaaaaaaaa! ;D


4 comments:

AzatLazat said...

sape Aizat tak kenal lah
kakakaka
:P

Jaja Azmi said...

Awwwww.... so sweet... huhuhu tq!

Mish Apple said...

malu plak ade comment kat situ . aaa! mengapa . . ! hahah . thanks ya .

cik amira hil said...

waaahhh blog cik kiah . .
thanks dear :)
muahhxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...