Friday, 26 August 2011

Edisi Raya : Kad Raya dan Doodle Dari Rakan Blogger


ATTENTION : 
Ini sticky post sehingga raya. Entry baru sila scroll bawah :)


Assalamualaikum. Tadi dapat email dari seorang rakan blogger. Dia bagi saya kad raya maya. Thanks. So sebagai tanda penghargaan dan sebagai tanda terima kasih,  saya buat entry ini bagi rakan-rakan blogger yang kasi kad raya dan jugak doodle raya kat saya. Dan jugak saya akan letakkan kad raya itu pada sidebar belah kanan ni. :)




 Kad Raya from Hasrulhassan

Sepasang Doodle raya yang comel dari Apit


So, cepat-cepat kasi saya kad raya maya atau doodle raya atau apa-apa yang berkaitan raya okay. Nanti boleh masuk entry ini. haha

Cheers! ;D


13 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Salam. Terima kasih banyak2 ... kerana sudi menerima kad raya dari saya.

Yan Scards said...

nk bg jugak laa..haha

W a n a Eiskay said...

HH : Wsalam. Thanks sebab bagi kad raya tu ;)

W a n a Eiskay said...

Yan : Nak Nak Nak!!! :D

miss Tira said...

dear...tgk i update...senarai blogger tue...hihi

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

Hafizzi Aziz said...

hihi..thanks..

W a n a Eiskay said...

Miss Tira : Da tengok. Thanks sayang :D

W a n a Eiskay said...

Lulu : yes! Belog lulu pun ada lam beloglist Wana :D

W a n a Eiskay said...

Hafizzi : Welcome :D

~Tieha~ said...

doodle boy tuu cm si faheem laa... mate bulat...hihihi...comey

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

SELAMat hari raya:)

Sufisky Lass said...

comel doddle tu . hehe , btw selamat hari raya :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...