Friday, 26 August 2011

Edisi Raya : Kad Raya dan Doodle Dari Rakan Blogger


ATTENTION : 
Ini sticky post sehingga raya. Entry baru sila scroll bawah :)


Assalamualaikum. Tadi dapat email dari seorang rakan blogger. Dia bagi saya kad raya maya. Thanks. So sebagai tanda penghargaan dan sebagai tanda terima kasih,  saya buat entry ini bagi rakan-rakan blogger yang kasi kad raya dan jugak doodle raya kat saya. Dan jugak saya akan letakkan kad raya itu pada sidebar belah kanan ni. :)




 Kad Raya from Hasrulhassan

Sepasang Doodle raya yang comel dari Apit


So, cepat-cepat kasi saya kad raya maya atau doodle raya atau apa-apa yang berkaitan raya okay. Nanti boleh masuk entry ini. haha

Cheers! ;D


13 comments:

  1. Salam. Terima kasih banyak2 ... kerana sudi menerima kad raya dari saya.

    ReplyDelete
  2. HH : Wsalam. Thanks sebab bagi kad raya tu ;)

    ReplyDelete
  3. dear...tgk i update...senarai blogger tue...hihi

    ReplyDelete
  4. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  5. Miss Tira : Da tengok. Thanks sayang :D

    ReplyDelete
  6. Lulu : yes! Belog lulu pun ada lam beloglist Wana :D

    ReplyDelete
  7. doodle boy tuu cm si faheem laa... mate bulat...hihihi...comey

    ReplyDelete
  8. comel doddle tu . hehe , btw selamat hari raya :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...