Wednesday, 24 August 2011

Beloglist AidilFitri Wana


Alhamdulillah. Selesai sudah Wana update Beloglist Aidilfitri Wana. Lega. Fuhh!

Semenjak dua menjak ni, Wana dilimpahi dengan kebizian yang melampau. Sampai nak makan pun tak sempat nak fikir. Berbuka pun ala kadar.

Kalau diri sendiri pun tak sempat menyempat, apatah lagi belog. Nak bukak belog pun tak ada masa. Sampai dah bersawang belog Wana. Tapi papepun, Wana still curi masa untuk create beloglist Wana dan jugak balas semua comment-comment kawan-kawan yang sempat di balas. Yela, janji kan kena ditepati.

So, 6 orang yang terpilih untuk masuk beloglist Aidilfitri Wana adalah :




Thanks korang sebab sudi comment Wana dan pilih Wana. ;)

Kepada korang yang lain, kalau nak join masuk jugak beloglist Wana, still ada masa :D


3 comments:

Famili Ceria said...

cepat masuk sebelum terlsambat...

Entri Menarik Di Sini:
1)Betol Ke Kacang Soya Bahaya?
2)Berpeluk Bagus Ke Tak?
3)Boboi Boy Download

Mr.Baiz said...

tq wana...hehhe selamat hari raye

AzatLazat said...

ehehehe
terima kasih juge
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...