Saturday, 30 September 2017

Entry Khas: I'm The Lucky Winner - Happy Giveaway

Assalamualaikum Bloggers :)


Ini adalah entry khas.


Hye korang! :D Harini Wana happy berganda-ganda. Nak tau sebab apa? Sebab hadiah giveaway Wana dah sampai.. Yeeehaaaa! :D :D :D

Nak tau apa Wana dapat? Haa jeng jeng jeng :D (sila refer gambar bawah). Banyak kan? Macam iklan astro selalu sebut-- 'macam-macam ada'.xP




(Sila sengetkan kepala untuk baca ya :P)


Kalau nak tau Giveaway apa yang Wana dah join & menang, boleh flashback balik memory dekat sini ---> HAPPY GIVEAWAY by Mrs. Pip

Alhamdulillah. Sebenarnya Wana tak expect pun akan menang, just join secara suka-suka nak tambah kenalan & kawan baru. Tapi rezeki Allah tu tak pernah salah alamat.

Oh ya korang, alang-alang dah korang semua lepak kat entry ni, Wana nak kenalkan owner belog giveaway tu iaitu www.mrspip.comHaaa korang cepat-cepat belogwalking dan kalau boleh follow la sekali yaaa. Dont worry ya, tuan rumah tersangatlah baik dan peramah, so rerajin la tegur ya. Mana tau next contest Mrs. Pip, rezeki korang pulak. In Shaa Allah. :)


7 comments:

  1. Yeah, dah dpt hadiah..
    Tq buat special entry ....
    Hope wana suka semuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Of course suka. TQ again Mrs.Pip! <3

      Delete
  2. Bestnya hadiah Tu.. Tahniah wana

    ReplyDelete
  3. macam-macam ada..Untunglah Mrs Pip..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...