Sunday, 2 October 2011

Berdua Bersatu ?

Alkisahnya masa nak balik dari pasar malam last friday, keluar la pulak lagu ni kat radio. Lepas tu kawan aku si Qyn ni pegi kuatkan volume radio  tetibe. Siap suruh kami semua diam tau! Haha. Aku pun tanya la, sedap ke lagu ni? Qyn cakap dia suka dengan lirik dia yang gile bestttt ---> bak kata Qyn. So, aku balik bilik, aku pun search la lirik kumpulan ni. Qyn cakap kumpulan ni nama Forteen and tajuk lagu Berdua Bersatu. Jom aku share lirik lagu ni :



Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu

Seringkaliku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapi ku tidak mahu
Cinta selain darimu

Jika denganmu salah
Ku tak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah ku tercalar
Walau dilanda badai
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu

Jika denganmu kabur
Ku tak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Ku sanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu


Lepas baca lirik die, aku macam "Wahhhhh! Gile meaningful lirik die!"
Dan tak pasal-pasal aku dengan kawan-kawan aku yang lain end up asyik pasang lagu ni je.
Haha.



Video ni kot. Ntah, aku tak jumpa cari dekat Youtube.
Enjoy yaa =)


1 comments:

Bui Junaidi said...

lagu ni maksudnya sanggup buat apa saja asalkan bersama..tol tak..?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...