Saturday, 24 September 2011

Apa Yang Menarik Kat Google Hari Ni?

Holla guys. Korang ada bukak Google tak hari ni? I mean THIS. Kalau dah, good! Kalau belum, pegi bukak sekarang! Hehe. Wana nak share ni bagi korang yang belum. Bagi yang dah tau, duk diam-diam ek. Okay, jap Wana tunjuk apa kua dekat Google arini.



Comel kan? 
Itu kalau korang click dekat tapak tangan bawah muka dorang tuh, nanti kepala dengan mata dia akan ikut mana cursor korang pergi. Then korang try pulak click atau double click dekat mana-mana, mulut dia macam bercakap kan? Hee.

Sekian, selamat membuang masa.
Haha.


p/s : Wana pun bored ni, tak de apa nak buat ;)

3 comments:

AzatLazat said...

comel ke?macam menakutkan lagi ada la.yg ni lagi comel.kakaka
ehem2 :P

W a n a Eiskay said...

Aizat : Haha. Jahat doh aizat.

asamasin said...

uit..semalam ak wat yg merah tuh makan yg hijau..ntah cmne ntah..ak pon xtaw.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...