Tuesday, 2 August 2011

Optical Illusion Part 2


Second of Ramadhan. How are you? Feel sleepy? Same goes to me. Jom hilangkan mengantuk anda itu dengan ilusi optik kat bawah. 


Nampak tak gambar ni macam vibrate?

Yang ni pulak macam ada waves kan.

Ini pulak, macam ada flow camtuh. 

Kalau tengok betul-betul kat bulatan tengah tuh, lama-lama outer rings macam rotating.

Apa yang korang nampak?


Okay cukup! Cukup! Wana bagi 5 keping dulu gambar.
Mata Wana dah nak naik juling duduk tenung picture ni semua.
Haha. @_@

Dah hilang belum mengantuk? :D


See Optical Illusion Part 1 AT THIS ENTRY
Pic Courtesy : www.womansday.com



4 comments:

ZouL said...

fuh.pening kepala tgk.haha

NiNaBaNaNa said...

HAHA . nice sharing . I LIKE :)

W a n a Eiskay said...

Zoul : Haha. Kan. Penin mata :P

W a n a Eiskay said...

Ninabanana : Yeah. I like it too :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...