Thursday, 7 September 2017

True Love aka Cinta Sejati

Assalamualaikum :)


"Cinta itu membebaskan
Jika ia kembali, itulah cinta sejati"


My favourite quote from Naelofar Hijab Campaign yang diberi nama #NHtruelove. Korang dah tengok? Kalu belum sila tengok video kat bawah.



Tapi Wana bukan nak story pasal Naelofar Hijab, In fact bukanlah peminat Neelofa. Wana Cuma tertarik dengan video clip, quote serta lagu yang digunakan sepanjang pembikinan video ini. Serius Wana macam—wowww best giler video ni. Lagu tema dia, quote dia, kata-kata dia, serious melekat ke hati.

Ini lagu tema kempen tu which is from Dhany Katahati bertajuk True Love. 



Cinta itu tak bererti memiliki
Cinta itu tak semesti bersatu dan menyatu
Kadangkala kita perlu lepaskan orang yang kita cinta
Untuk dia cari kebahagiaan dia sendiri
Dan kalau kebahagian yang dicari itu adalah kita
Yakinlah yang dia akan kembali lagi
In Shaa Allah



4 comments:

  1. sama lah kita bukan peminat neelofa jugak tapi suka tengok iklan ni. Bagus marketing dia. Anyway, singgah sini jadi pembaca baru blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn!? Haha. Suka gila iklan ni.

      Oh btw Wana dah follow belog awak jugak :)

      Delete
  2. Hello my friend.
    Pleasant Tuesday.
    Beautiful day.
    Teb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey thanks :)
      Wish u a beuatiful day too

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...