Friday, 19 February 2016

Biskut Chipsmore

Assalamualaikum,

Wana rasa kadang-kadang Wana mcm biskut Chispmore. Sekejap ada sekejap takde. Sekejap On sekejap off. Wana ni kadang-kadang rindu sangat dunia blogging, rindu kawan-kawan dalam dunia blog. Ada yang Wana dah lost contact and dah tak keep in touch macam dulu. So sad, tapi itu hakikat yg kena diterima. Ini disebabkan oleh kesibukan Wana dengan kehidupan seharian.

Walaubagaimanapun, masih ada beberapa kawan yang Wana still ingat. Dan ada yang jadi rakan di facebook Wana. :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...