Wednesday, 4 January 2012

Final Exam




Final exam. Suatu fenomena yang memang meremangkan bulu roma dan bulu kaki setiap yang memegang title 'pelajar'. Tak terkecuali aku. Sebab aku masih seorang student.

Kalau tanya aku. Sumpah! Aku tak suka final exam. Malah mendengar perkataan 'Final Exam' tuh umpama menanti jatuhnya bom atom atas kepala aku. Meletup dowww!

Sebagai mahasiswa, suka ke benci ke menyampah ke meluat ke, wateva it is, still kena hadapi semua tu. Final exam tu dah jadi macam asam garam dunia pelajar. Bak kata Chef Wan, kalau tak ada garam, tak jadi la lauknya tipahhh oiiiii !

Makanya, nak atau tak nak, terpaksa jugak aku harungi 3 minggu final exam ni. Arghhh! Stress bercampur baur dengan tensen.

Happy Final Exam to All Bloggers! ;)

2 comments:

mikexplorer said...

happy new year to you my friend.. keep in touch always..

mikexplorer said...

Have a good time updating your blogs.. Be happy all the time..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...